Gama de săpunuri naturale Soapmill

Daca vrei sa scapi de senzatia de piele uscata pe care ti-o dau majoritatea sapunurilor si gelurilor de dus din magazine, ai nevoie de un sapun natural. Pe langa faptul ca nu costa o avere, iti ajunge un timp indelungat si, cel mai important, are grija de pielea ta, chiar si atunci cand ai unele probleme dermatologice.
Nu stii ce sa mai faci sa scapi de acnee sau matreata? Ai incercat toate metodele pentru a avea un ten luminos si curat? Ai alergii cutanate sau dermatita de contact? Ai psoriazis sau zona zoster? Nu trebuie sa renunti la curatarea si hidratarea pielii, ci trebuie sa alegi un sapun 100% natural fara uleiuri esentiale. Iar Fruit Explosion este conceput specialpentru problemele tale de natura dermatologica. Contine ulei de cocos si unt de shea bio pentru o hidratare intense si infuzie de fructe de padure pentru un miros curat, proaspat.
La fel de bun pentru acnee sau matreata, ten luminos si curat, alergii cutanate, dermatita de contact, psoriazis sau zona zoster, acest sapun e 100% natural si haidrateaza pielea. Nut Desire contine ulei de cocos si unt de shea bio pentru o hidratare intensa, dar si uleiuri esentiale de eucalipt si nuca pentru un miros proaspat, mentolat.
Green Family este sapunul pentru toata familia! Face o spuma bogata, matasoasa si este incredibil de cremos. Pielea ta va fi hidratata din plin de catre uleiurile de masline si cocos. Fie ca ai pielea uscata sau normala, acest sapun te va ingriji perfect. Este mentolat, proaspat, cu esente de menta, pin si tea tree. Culoarea sapunului este obtinuta 100% cu ajutorul mentei naturale, crescuta in zone nepoluate.
Acesta este cel mai bun sapun 100% natural pentru pielea bebelusului tau! Fara chimicale, fara coloranti, fara niciun agent strain naturii pentru spumare sau miros. Contine, in schimb, bunatati din stup, miere bio si propolis, pentru ca iti doresti un sapun cremos si matasos. Iar pentru hidratare si ingrijire delicate, ulei de masline si de cocos. Honey Dream face spuma bogata, catifelata si are grija de pielea bebelusului tau, chiar din prima zi de viata. Are un miros suav pentru ca nu contine uleiuri esentiale, fiind incredibil de gingas cu pielea fina a copilului tau.
Lavender Music are note subtile de patchouli ascunse dupa mirosul relaxant de lavanda. Iti va induce o stare de serenitate si liniste, dorinta ta cea mai mare fiind sa te aline la dus, dupa o zi lunga si obositoare. Spuma este catifelata si bogata, sapunul fiind cremos si plin. Contine unt de cacao bio si uleiuri de cocos sau de masline, perfecte pentru pielea mixta si grasa, asa ca iti lasa tenul curat si ingrijit.
Coffee Taste e preferatul clientilor Soapmill, pentru ca e unul dintre cele mai energizante si revigorante sapunuri naturale! Maiestuos si puternic, acest sapun 100% natural este exfoliantul perfect pentru pielea mixta si grasa. Reface fermitatea pielii si este unul dintre cele mai bune produse anticelulitice. Aroma dulceaga, de cafea fierbinte cu accente de scortisoara, te va invalui strans ca o mantie aromata. Datorita untului de cacao bio pe care il contine, are proprietati remarcabile de hidratare, alaturi de actiunile revigorante ale cafelei si scortisoarei.
Special Taste este varianta mult mai parfumata a lui Coffee Taste. Te vei delecta cu un sapun cu miros pregnant de scortisoara care-ti va da energie si te va revigora instant! Maiestuos si puternic, acest sapun 100% natural este exfoliantul perfect pentru pielea mixta si grasa. Reface fermitatea pielii si este un super anticelulitic. Aroma lui dulceaga iti va aminti de serile petrecute in casa bunicii, la gura sobei, mancand orez cu lapte, presarat cu scortisoara din belsug.
Acest sapun natural e creat special pentru firi sensibile si delicate, care adora mirosurile aromate de trandafiri si geranium. Pentru hidratarea si ingrijirea deosebita a pielii, acest sapun contine uleiuri de masline si de samburi de struguri, iar pentru echilibrarea rapida a pH-ului apa de trandafiri din Valea Trandafirilor, Bulgaria. Rose Feeling iti tonifica pielea si te invaluie intr-un parfum floral incredibil!
Daca esti o femeie moderna, super active si foarte ocupata, Orange Clock e exact energizantul care iti trebuie. Pe scurt, fiindca stim ca nu ai timp: are miros fructat, dulce-amarui; aroma inconfundabila, dar discreta; hidratare intensa cu uleiuri de masline si samburi de struguri. Enjoy!

Comentarii